Despre Noi

Cabinetul de avocatura Niculescu Cristina raspunde cu promptitudine solicitarilor clientilor, aplicand cele mai bune solutii, si totodata se remarca prin seriozitate, eficienta, si integritate. 

Scopul nostru este de a fi alaturi de clienti, de a-i informa asupra drepturilor si obligatiilor in raport cu modificarile legislative, reglementarilor si deciziilor jurisprudentei si de a-i sfatui in luarea celor mai bune decizii in raport cu consecintele acestora.

Avem in echipa noastra experti contabili si auditori cu o vasta experienta pe domenii de activitate diverse pe piata din Romania pentru a oferii servicii care sa contribuie la succesul clientilor nostri, precum audit financiar, expertiza si evidenta contabila (bilanturi, impozite, declaratii fiscal, salarii).

Ne bucuram de colaborari pe termen lung cu un portofoliu divers de clienti datorita pregatirii profesionale deosebite si a faptului ca oferim solutii personalizate si ne adaptam onorariile practicate profilului si nevoilor fiecarui client.